Bent u van plan een dakkapel te plaatsen? Een goede keuze!

Door het plaatsen van een dakkapel maakt u van uw rommelzolder een leefbare en lichte ruimte. Maar voordat u beslist een dakkapel te gaan plaatsen is het verstandig u goed te informeren over de technische aspecten, eventuele vergunningen, soorten dakkapellen en prijzen.

Wat is een dakkapel?

Een dakkapel kan het beste omschreven worden als een uitstekend/ uitspringend dakvenster welke geplaatst is op een hellend/schuin dak. Een dakkapel bevindt zich meestal op een woning. Vroeger had een dakkapel vaak een “decoratieve” functie, hiermee werd het dakvlak verlevendigd. In de loop der tijd kreeg de dakkapel vaker de functie tot “vergroten” van het gebruiksoppervlak.

Dakkapel isolatie

door uw dakkapel goed te isoleren geeft u niet alleen een behaaglijke ruimte, maar bespaard u ook nog eens aanzienlijk in de stookkosten. Waar moet u op letten bij de isolatie van een dakkapel, en hoe gaat dat in zijn werk?

Houten dakkapel

voordat u kiest voor een houten dakkapel is het noodzakelijk u te laten informeren over de verschillende voordelen en nadelen van hout.

Kunststof dakkapel

Steeds meer wordt gekozen voor kunststof dakkapellen. Wat is de reden hiervoor? Wat zijn de voor en nadelen van kunststof?

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel kan binnen een dag geplaatst worden. De kosten zijn relatief laag, maar een prefab dakkapel kan niet zomaar op elk dak geplaatst worden.

Dakkapel prijs

Wat kost een dakkapel nu eigenlijk? Dit hangt uiteraard af van de verschillende soorten dakkapellen die er te verkrijgen zijn (denk aan prefab of op maat gemaakt), en de materialen welk gebruikt worden. In dit artikel vindt u kunt globaal overzicht van de verschillende kosten van een dakkapel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Postema Dakkapellen

Contact Info

Postema Dakkapellen, Spoordwarsstraat 39a,                  8271RD IJsselmuiden.                                           038-7502766                     info@postemadakkapellen.nl

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      postemadakkapellen.nl

Facebook Postema

Scroll to top